4 potatisar. Koka ytterligare 20 minuter och tillsätt purjolök, palsternacka, potatis och fänkål. 1 purjolök 1 palsternacka 4 vitlöksklyftor 4 potatisar 1 fänkålsstånd 1 liten örtbukett (persilja, lagerblad, timjan) inlagd i en silduk
Skala potatis, morötter, palsternacka och lökar. 20 fasta potatisar. Det här är en riktig höstgryta med varma smaker av kött, rotfrukter och örtkryddor
Hur som helst, potaufeu har jag hört talas om förut och tänkt att det ska jag prova. 2 kycklingfilérersmör att steka isalt och peppar2 potatisar2 morötter1 gul lök2 st vitlöksklyftor1 msk olja1 dl vatten1 kalvbuljongtärningrosmarinpersiljaBörja med att skala och skära vitlök, potatis, lök och mörötter i bitar. 2 potatisar
Potaufeu med prinskorvBurrito med fajitakryddad kycklingSquashplättar med stekt baconFish and chips med äppelslaw, istället för potatis så blir det morot/blomkål och broccoli till mig