Portobello svamp recept

Cannelinifylld Portobello med Karl-Johansvampsmör

Cannelinifylld Portobello med Karl-Johansvampsmör

Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten. Börja med att pensla hattsidan på svampen med en blandning på olivolja & balsamicovinäger, salt och peppar
Portobello fylld med risotto

Portobello fylld med risotto

Ta ut svampen från ugnen och lägg på risotto. På menyn stod det en favorit, Portobello fylld med risotto
Risotto med saffran och svamp

Risotto med saffran och svamp

karljohan, kantareller, champinjoner eller portobello. Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, med svamp och saffran
Veggieburger på Portobello

Veggieburger på Portobello

Rengör svamparna och avlägsna fötterna. Lägg den ena svampen på en tallrik med lamellerna uppåt och tillsätt sourcream & onion såsen, löken, tomaterna, salladerna, groddarna och hummusen på rödbetor
Veggie Stuffed Portobello

Veggie Stuffed Portobello

Bryt försiktigt bort stammarna av svampen och pensla dem med. portobello. Fyll svamparna med grönsaksfyllningen och ställ i ugnen i ytterligare
Tomatpaj med svamp och fetaost

Tomatpaj med svamp och fetaost

svamp t ex portobello eller skogschampinjon. Blanda svamp, vitlök och basilika, och fördela det ovanpå pajbotten
Potatis & portobellogratäng

Potatis & portobellogratäng

En gratäng med mycket smak av svamp och örter som passar fint med en grillad köttbit och en rödvinssky, gillar man svamp så gillar man den här gratängen
Höst och älgstek

Höst och älgstek

Viltkött, svamp och lingon i skogen och kunna kura upp i soffan med en kopp te. Skär svampen i tunna skivor
Mams vitlökshattar

Mams vitlökshattar

Ta bort och spara svampfoten. Smöra en form och sätt svamparna upp och ner däri. Hacka persilja och svampfötterna, blanda detta med brödsmulorna
Breakfast Waffles with Mushroom Stew

Breakfast Waffles with Mushroom Stew

portobellosvamp. portobello mushrooms. Vill du servera en matigare frukost tycker jag att du skall laga dessa våfflor med svampstuvning

En gul vecka!!

Första gången jag testade på Portobellosvamp, den kommer användas igen. Linsotto m smörstekt Portobello & parmesan
Öppen lasagne

Öppen lasagne

Lägg tomaterna och svampen i en ugnsfast form. Krydda svamparna med oregano och lite olja. Skiva svampen och lägg hälften ovanpå
Raw Portobellofärs med oregano

Raw Portobellofärs med oregano

Supermumsig “färs” eller röra som man gör av marinerad svamp och blötlagda pumpafrön. Portobellofärsen har en underbar fräsch och fyllig smak och du kommer göra den fler gånger än en