Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten. Börja med att pensla hattsidan på svampen med en blandning på olivolja & balsamicovinäger, salt och peppar
karljohan, kantareller, champinjoner eller portobello. Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, med svamp och saffran
Rengör svamparna och avlägsna fötterna. Lägg den ena svampen på en tallrik med lamellerna uppåt och tillsätt sourcream & onion såsen, löken, tomaterna, salladerna, groddarna och hummusen på rödbetor
Och för att inte sakna kött för mycket…är portobellosvampen perfekt. Det är en köttig svamp, som ger mättnadskänsla och ett toppenalternativ till köttbiten
En gratäng med mycket smak av svamp och örter som passar fint med en grillad köttbit och en rödvinssky, gillar man svamp så gillar man den här gratängen
Supermumsig “färs” eller röra som man gör av marinerad svamp och blötlagda pumpafrön. Portobellofärsen har en underbar fräsch och fyllig smak och du kommer göra den fler gånger än en