Hemmagjort kryddsmör med persilja, rosépeppar, havssalt och chili. Jag gör ofta exotiska plankor på beställning och vill dela med med av lite tips om ni vill göra det själv, eller hur ni beräknar portioner
Bra inte bara för matsmältningen utan även för kökspersonalen. Eftersom vi hade några icke-köttätare gjorde jag moussen på veggel istället för gelatin och så dubblade jag receptet, vilket räckte fint för nio personer
Näringsvärde perportion. Jag tycker däremot inte att det är en kosthållning man ska följa om man är en frisk person som tränar mycket och som vill hålla sig i form
Blanda crème fraiche, grädde, senap, ost, purjolök, skinka och persilja i en skål. Perfekt syssla medan kycklingen sover en stund under sitt täcke i ugnen
Näringsvärde perportion. Min personliga åsikt är att. Däremot äter jag väldigt olika beroende på vad jag är i för "fas", dvs om jag dietar inför tävling eller om jag försöker lägga på mig mer muskelmassa och bli starkare i perioderna mellan tävlingar
Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Vi köpte en rejäl bit fläsklägg på 1,5 kg – räkna med att det är mycket ben och en del grytbitar som man kanske inte vill äta så en del vikt försvinner, kan vara bra att tänka på när man beräknar portioner. Beräkna ca 150-200 g (råriven vitkål) perperson
Jag kan personligen garantera att allt är supergott och inte alls så svårt att laga. Ofta brukar listorna över julmat innehålla fem olika typer av kållådor, en massa julgodis och kakor, och inte minst vara väldigt tunga på salladsfronten
Jag har fått tydliga instruktioner om hur mycket varje portion ska innehålla. Varje person äter tre mål lagad mat om dagen, samma mat sex dagar i veckan
2 portioner pasta. 1 bit laxfilé perperson. 2 portioner pasta. 1 bit laxfilé perperson. Han har gjort det igen den där Markus Aujalay, skapat ännu ett pastarecept som blev så in i bänken gott när vi testade det och som vi bara måste skicka vidare till er så ni också kan provsmaka