Vegetarianer kan välja parmesanchips eller mitt lättlagade frökex, man kan också tänka sig lite stekta brödkrutonger eller ett tunt grillat surdegschips
Under tiden, rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och hyvla lite parmesan. När pizzan är klar toppa med rostade pinjenötter, bladspenat, parmesan och ringla över lite balsamvinäger
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Parmesanost. Pizza Bianco med portabello och fikon är som en dröm i smaker. När pizzan är färdiggräddad, toppa med pinjenötter, bladspenat och rejält med hyvlad parmesan
Lägg lite ruccola ovanpå samt riv över parmesan på toppen. 400 g blandad svamp som champinjon, kantareller, shiitake el portabello. 1 dl riven parmesanost (valfritt)
Portabello svampCharlottenlökVitlökSpeck el liknandeGräddeBladpersiljaSalt och peppar En god olja och riven parmesan eller grana padano för att göra livet ännu lite bättre