Dressing. Hemmagjorda pommes av sötpotatis och vanlig potatis är en lyx som vi inte äter så ofta. Vispa samman dressingen och vänd därefter ner i kålblandningen
Till hamburgaren blev det pommes frites av sötpotatis, älskar sötpotatis. Ni har väl inte missat att Mc Donalds har släppt receptet på sin Big Mac dressing
I stället för pommes till knaprade jag på några salta chips. Och hemlagad dressing. Visserligen gjorde jag varken majonnäsen, senapen, ketchupen eller chilisåsen jag blandade ihop dressingen av
Gyllenbruna och krispiga pommes frites. Dressing. Serveras med Gyllenbruna och krispiga pommes frites. Bygg upp burgaren med brödet, sen dressingen, tomat, köttet och sist lök och brödet
Vill du ha en ännu mer mättande rätt så prova att göra ”pommes frites” av kålrot till. Blanda ner gurkan i dressingen, ställ i kyl en stund så smakerna mognar fram
Pommes. Chipotledressing. Servera aubergineburgarna tillsammans med pommes och coleslaw. Montera varje bröd med salladsblad, dressing och tre frasiga aubergineskivor
Blanda ihop dressingen och ringla över. Potatissallad med parmesan och valnötterca 8-10 pers1,3 kg potatis1 påse ruccola8 soltorkade tomater1 knippe grön sparris1 gäng ärtskidor1 ordentlig näve(eller 2) valnötter100 g grovriven parmesandressing. Pommes duchesse från Västerbotten4-5 portioner10 potatisar1 äggula0,5 färskost, grekisk vitlök130 g Västerbottenostpersilja0,5 dl gräddesmörKoka potatisarna och mosa dem
Det har har varit världens hype om sötpotatis ett tag nu och jag själv älskar dom men har fastnat lite i pommes spåret och fick lov att utvidga mina vyer under veckan
Dela upp färsen i rutor och lägg färsrutorna i nybakat pitabröd med diverse olika grönsaker som du tycker om samt vitlöksdressing eller någon annan dressing du tycker om