Toppa medpolkabetorna, granatäppelkärnorna och oliver. Det krispiga baconet ersätts dock av de krispiga polkabetorna, så det är inte direkt något som saknas i kompotten
4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sen lagade jag en av mina absolut bästa förrätter, rödbetscarpaccio medgetostkräm, som passar extra bra när man vill äta något lite lagom men känner sig osugen på att ställa sig och laga en hel middag eller röra i grytor i flera timmar (även om jag ju älskar det med)
Att dom passar fint till ostar av det lite saltare slaget är ju ingen nyhet och i denna gratängformen har dom fått sällskap av getost tillsammans med valnötter och en skvätt honung
Små polkabetor (om du hittar det). Mixa getostenmed créme fraiche och ställ i kylen. Jag har en praktisk silikonflaska från Clas Ohlson som är bra att spritsa med
Okej polkabetorna var goda, JA. Gårdslamm i variation medgetost. Getosten var ALLDELES för skarp gente mot den milda lammsmaken och inte vet jag…men det ser inte ut som en getost…utan mer som en cremé