Plommonmarmelad med lime recept

Plommonmarmelad

Plommonmarmelad

Nu är plommona o äpplena som bäst. söta o goda. ). Till 4 mindre burkar. ca ½ kg plommon. 3/4 vatten. 1 dl socker
Plommonmarmelad med ingefära och mandel

Plommonmarmelad med ingefära och mandel

Blanda limeskal- och saft, ingefära och vaniljstång med plommonen. Dra med en sked igenom marmeladen. Koka sedan utan lock på medelvärme i 30–40 minuter. 2 st lime
Gästblogg på Remsans Bistro

Gästblogg på Remsans Bistro

Plommonmarmelad (en stor sats). Sambalsås medlime och honung. Det var en grillmiddag med triss i citrusfrukter, en riktig höjdare

Matbloggsträff i Göteborg

Amys Piece of cake, Bara en kaka till, Beatas Mat, Erikas funderingar, Hemma hos mig, Kaksmulan, Malins Diner, Matarkivet, Matrepubliken, Mormors plommonmarmelad, Mumsfillibaba, Mårtenssons Kök, Perfekta prinsessan Pernilla, Tant Russin och Två små Kök

Plommonmarmelad med citron och lime.

Rivet skal av ½ lime. 1 lime. Skölj och dela plommonen. Skala äpplena och dela i bitar. Koka allt utom sockret på svag värme, rör om ofta

Plommonmarmelad med ingefära och mandel

Blanda limeskal- och saft, ingefära och vaniljstång med plommonen. Dra med en sked igenom marmeladen. Koka sedan utan lock på medelvärme i 30–40 minuter. 2 lime, rivet skal och pressad saft