Skala och riv ingefäran. Riv skalet av citronenoch pressa ut saften. Skala och pressa vitlöken. Det blir rätt mkt vätska när både frukten, citronsaftenoch vinägern börjar koka
Skala och riv ingefäran. Riv skalet av citronenoch pressa ut saften. Skala och pressa vitlöken. Det blir rätt mkt vätska när både frukten, citronsaftenoch vinägern börjar koka
Jag smakade av med lite mer chilipulver ochcitronsaft för att balansera smakerna något. Dofterna gjorde omvärlden påmind om att det var söndag och tv-tablån lös med ett hej-dundrandes skitprogram precis som vilken söndag som helst i Sverige
Man kan även göra god god plommonchutney. En annan skön twist är att finhacka en skalad tumstor ingefäraoch ha i tillsammans med sockret ochcitronen - men då ska man gilla ingefärasmak
Funderade på vad en bör göra med alla plommon och fick tips om plommonchutney av en vän. Det är det som är dumt med rymdmått istället för vikten för dessa plommonen är små och odlade helt utan gift eller särskild näring