Finhacka chilioch vitlök, riv lite citronskaloch rör ner. Nu ska du få recept på en härlig plommonchutney, en finfin blandning att servera till fläskkött, lite kyckling eller annat
Plommonchutney från Ekenäs. Sallad med granatäpple och parmesan. Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter
Plommonchutney från Ekenäs. Sallad med granatäpple och parmesan. Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter
Plommonchutney från Ekenäs. Sallad med granatäpple och parmesan. Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter
Funderade på vad en bör göra med alla plommon och fick tips om plommonchutney av en vän. Det är det som är dumt med rymdmått istället för vikten för dessa plommonen är små och odlade helt utan gift eller särskild näring
OBS rör då och då annars bränner det lätt. Dela plommonen i 4 delar - kärna ur, hacka chilioch lök, pressa citronenoch riv lite citronskal. Blanda det samt övriga ingredienser i en gryta och ställ på spisen att koka försiktigt i 45 min. 0,5 röd chili. 0,5 citron, saft + rivet skal
Plommonchutney från Ekenäs. Sallad med granatäpple och parmesan. Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter