Roquefortägg med Earl Greykokta plommon och portvin. Resultatet när ostarna blandats blir en ytterst trevlighistoria som tillsammans med den sötare såsen på Earl Greykokta katrinplommon fungerar som ett mellanting av ostbricka och efterrätt
Häll portvin på plommon och russin, precis så att det täcker. Kärna ur och skär plommoneni klyftor. Du kan spara portvinet, det smakar gott tillvaniljglass, gärna tillsammans med nya russin som fått ligga och dra
Detta vinet är ett modernt, friskt och fruktigtvin med mörka bär och plommon. Hon använde sig av viltkött och portvinisin gryta men jag tog det jag hade helt enkelt
Dela plommonen och skär dem imindrebitar och lägg också dem i grytan. Skölj och klyv plommonen. Nu är det så dags att tänka på att sylta och safta för vinterns förråd
Klassiska toner av druvan Cabernet Sauvignon såsom svarta vinbär och mörka plommon samsas med en stor fruktighet utan att det för den skull blirsyltigt
portvin. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipset från mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Skär fruktköttet från plommonen och lägg i en kastrull med portvin eller vinäger. ett skvätt portvin ,en skvätt balsamvinäger ,cayennepeppar,salt och peppar ,lite färska basilika
Häll portvin på plommon och russin, precis så att det täcker. Du kan spara portvinet, det smakar gott tillvaniljglass, gärna tillsammans med nya russin som fått ligga och dra
Häll portvin på plommon och russin, precis så att det täcker. Du kan spara portvinet, det smakar gott tillvaniljglass, gärna tillsammans med nya russin som fått ligga och dra
Plommon, knäck och russin. Portvin, torkad frukt och karamell. Mauro och Jonas F var där och enligt dem har allt så hög klass att det bara är att hoppas på tidigutbetalning från skatteverket och investerai öl