Plommon brieost recept

Grillade plommon med brieost och honung

Grillade plommon med brieost och honung

Grillade plommon med brieost och honungFärska plommonBrieostHonungSalt, pepparOljaDela plommonen i hälften och ta bort kärnan, pensla med lite olja och grilla på snittsidan tills de är varma helt igenom
Brieost med topping

Brieost med topping

Toppa med päron och plommon i klyftor, physalis och valnötter. 500 g brieost. 2 st plommon. Låt osten få rumstemperatur och lägg den på ett fat
Nystart med solig marmelad

Nystart med solig marmelad

Men också ta vara på den smakexplodernade svenska äpplena, plommonen och de små söta gråpäronen. Till min marmelad bakade jag egna kex, och la en skiva brieost emellan det hela
Vintersallad med apelsin och spiskummin

Vintersallad med apelsin och spiskummin

Svampen, plommonen och äpplena på hösten - ramslöken, sparrisen och rabarberna som kommer på våren, halleda så gott dom smakar då
Nystart med solig marmelad

Nystart med solig marmelad

Men också ta vara på den smakexplodernade svenska äpplena, plommonen och de små söta gråpäronen. Till min marmelad bakade jag egna kex, och la en skiva brieost emellan det hela
Marmelad

Marmelad

Plommonmarmelad. Underbart gott att ha till rostat bröd, kex eller en bit brieost. 500 g plommon. Här har jag kokat tre olika marmelader
Kryddig plommonchutney

Kryddig plommonchutney

Jättenkel att göra, fantastiskt god och perfekt till exempelvis en bit mild brieost. Häromveckan fick jag en stor kasse med plommon från en kollega
Gästblogg på Remsans Bistro

Gästblogg på Remsans Bistro

Plommonmarmelad (en stor sats). Lägg en skiva brieost på varje brödskiva och lägg snittarna på en plåt med bakplåtspapper

Bruschetta med getbrie

Dela plommonen, kärna ur dem och skär dem i små klyftor. Vintips Jens Dolk 4 st plommon , gärna Victoria eller annan söt och smakrik sort. 100 gram brieost , gärna getbrie, eller annan smakrik brie

Brieost med topping

Toppa med päron och plommon i klyftor, physalis och valnötter. 500 g brieost. 2 plommon. Låt osten få rumstemperatur och lägg den på ett fat

Brieost med topping

 Toppa med päron och plommon i klyftor, physalis och valnötter. 500 g brieost. 2 plommon. 1.  Låt osten få rumstemperatur och lägg den på ett fat