Igår var det dock en härlig dag med mycket sol och en stor chans till energipåfyllning. Prata har jag inga problem med men det gäller att få till det bra så att det inte blir för rörigt
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Då krävs det planering för att hinna – och för att ha roligt under tiden. Jag har upplevt att tiden fram till julafton varit rena maratonloppet, då jag mest känt stress och ändå inte hunnit det jag velat
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Efter kvällsfrukost blir det nu på spåret och planering av nya blogginlägg. ) Under granen låg bland annat nya lakan, presentkort till nya joggingskor och spännande grejer för nya bakningsprojekt
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Ingen pingis idag, istället har vi tagit vår traditionella söndags-återvinningspromenad, mathandlat lite till kommande veckas meny och tagit tag i planeringen av sillinläggningarna till påsk
Två unghundar i huset kräver viss planering för att de inte ska ”dra igång” varann. Barnen börjar ju bli stora och tycker ju såklart nyår är festligt tillsammans med vänner
Årets sista arbetsdag (om man bortser från cafeet som vi öppnar i mellandagarna) tillbringas alltså på bästa sätt med utvärdering och planering blandat med jul och gottigheter
Koka 1 liter svagdricka tills 2 dl återstår. Tillsätt russinen och kör ytterligare 2 minuter i degblandaren. Täck bunken med plast och låt jäsa tills degen nått dubbel storlek, vilket kan ta ca 2 timmar. Lägg några isbitar på nedre plåten och sänk genast temperaturen till 250'C. Efter 15 minuter sänker du till 200'C och vädrar ut ångan genom att öppna och stänga luckan