Häll över fingervarmt vatten och tillsätt olja, mjöl och socker och arbeta ihop till en deg. Tillsätt olivolja, hackad vitlök, färsk hackad basilika, socker, salt och svartpeppar efter smak
Häll i mjölet och knåda till en jämn deg. Tillsätt salt. En perfekt krispig och god pizzadeg. ca 6 portionspizzor3 1/2 dl iskallt vatten50 g jäst2 msk olja0,5 msk salt10 dl mjöl + extra till utbakningHäll vattnet i en bunke, tillsätt jäst och olja. 3 1/2 dl iskallt vatten. 2 msk olja. 0,5 msk salt. 10 dl mjöl
När du knådat färdigt ta upp på mjölat bord och arbeta in lite mer mjöl. Tillsätt vatten och olja. Pizzadeg utan jäst (4 st. 8 dl vetemjöl special + lite extra. 3 dl kallt vatten. 5 msk rapsolja5 tsk bakpulver1 tsk salt . 8 dl vetemjöl special + lite extra. 3 dl kallt vatten. 5 msk rapsolja
Tillsätt oljan och saltet och rör sakta i hälften av mjölet. använda mjölet manitoba cream. Om du vill spara en del av degen kan du frysa ner den i en oljad påse