Topping medlufttorkadskinka, tomat, svamp ochmozzarella. Skär mozzarellaoch svamp i skivor. Bred ut över pizzabottenoch varva efter hur du själv vill ha det
Lägg på mozzarella, riven ost, salami, tomater, kronärtskockor och pinjenötter. Skiva mozzarellan. Ta ut pizzanoch fördela parmaskinkan som du river isär lite med händerna
Ta ut pizzanoch toppa med övriga ingredienser i valfri mängd. Den får lite av en äggig smak men det är bara att göra som jag och ösa på med pålägg och sen ruccola Den här degen kommer jag definitivt göra igen
Skiva mozzarellan tunt och fördela på botten. mozzarella. En Bianco, en med vitlöksmarinerade musslor och kronäerskockshjärtbottnar, en med västerbottensost, vindelrökt nätskinkaoch ruccola
Avsluta med ett jämnt lager riven cheddar. Bred ut såsen på den förgräddade degen, riv sedan mozzarellaoch fördela den över pizzan, strimla tomaterna och riv skinkan i mindre bitar, fördela allt över pizzan
prusciutto, färska champinjoner, tomat, paprika, rödlök ochmozzarella på den ena och den andra blev en mexikansk variant med tacoköttfärs, paprika, tomat, tacosås, jalapeno, rödlök och mozarella
Ta ut den och toppa medlufttorkadskinka, basilika, timjan, riven parmesan och god olivolja. När glöd och bakstenar har fått upp en bra värme så adderas rökflis, i medpizzanoch på med locket