En god pizza för oss är bara inte vad som är på, utan själva pizzabotten. Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick
Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Pizza kanske inte precis låter som det hälsosammaste i de flestas öron, men faktum är att det är en rätt som går att variera på massor av vis - det finns tusentals varianter på just lite mer näringsrika, smakrika pizzor
Pizzasås. Jag hade några färdiga pizzabottnar hemma från fontana och slängde lite snabbt ihop 2 onsdagspizzor. Bred på pizzasåsen på den färdiga pizzabotten, lägg på fyllningen, toppa med ost och sätt in i ugnen ca 5-7 minuter på 225-250 grader
Väl hemma dukade vi upp pizzabuffé där var och en fick "mecka" sin egna pizza. Tyvärr övergick sockerstinnheten i någon form av koma så minstingen kunde inte tillgodo göra sig sin egengjorda pizza men vi andra njöt
Jag har länge velat hitta recept på pizzabotten, glutenfri, mejerifri och lowcarb. Till pizzan hade jag färska tomater, guacamole, vitlökssås gjord på hemmagjord majonnäs och grön salladsblandning med ruccola i
Pizzabotten gjord på butternut squash blev riktigt smakrikt och gott. Hans pizza hade en liten annan topping (som ni kanske förstår) men nedan ser ni vad jag hade på min