Pitabröd utan jäst recept

2 Spara

Pitabröd

Brödet ska inte få färg utan bara bli genomgräddade. Lös upp jästen med ljummet vatten, häll i mjöl, salt och socker
0 Spara

Pitabröd

Härligt goda pitabröd att fylla med smarriga tillbehör som kyckling, grönsaker, kebabkött, tacosfärs, skinka, ja precis vad du vill, annars är de goda att äta precis som de är
2 Spara

Kebabsås

Nästa gång vi äter pitabröd blir det garanterat med kebab och hemmagjord kebabsås. Receptet på snabb pizzadeg utan jäst hittar ni här och blir det leftovers över så är pizzan god att äta även nästa dag till mellanmål
0 Spara

Jag tog en genväg

Just den här typen av stora, platta pitabröd, var det väldigt längesedan jag åt. Precis så var det för mig i onsdags, och det är inte utan att jag kände mig en smula förskräckt infört tanken att härda ut i ytterligare två dagar
0 Spara

Pitabröd

Ljumma 6 dl vatten med 1 msk olja och lös upp 50 g jäst i detta. Kavla ut varje bulle ( utan att knåda den) till en tunn kaka, ca 15 cm i diameter och flytta över den på bakpappersklädd plåt
0 Spara

Pitabröd

Har aldrig bakat pita själv, inte heller smakat på någon hemmabakad variant heller, utan här är vi vana vid dom man köper i affären, visst är dom köpta helt ok men jag kan lova att dom hemmabakade inte spelar i samma division
Sökförslag och sidor