Fräs lök, morötter och köttfärs i oljan några minuter. Piroger. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Tillsätt resten av mjölken, oljan och saltet. ½ dl olivolja. Deg till 16 piroger. 10 dl vetemjöl. Köttfärsfyllning till 8 piroger. Skink- och ostfyllning till 8 piroger
Tillsätt salt, olja, potatis, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Blanda därefter ner salt och olja och arbeta in mjölet efterhand, gärna med maskin. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Tillsätt salt, olja, potatis, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
Stek dem olja, lök, vitlök och färsen. Burritos piroger. Två påsar av pinjenötter att steka med lite olja tills dem fått färg och häll blanda med färsen i grytan