Piroger skinka olivolja recept

Piroger med köttfärsfyllning – gott och enkelt!

Piroger med köttfärsfyllning – gott och enkelt!

Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Ost-och skinkpiroger

Ost-och skinkpiroger

Vill du inte ha ost och skinka som fyllning går det bra med ex köttfärssås, kyckling, grönsaker, bacon eller något annat
Snabba Köttfärspiroger av smördeg

Snabba Köttfärspiroger av smördeg

Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och rökt skinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Calzoncelli

Calzoncelli

skinka. Fräs vitlöken i olivoljan försiktigt, tills de härliga dofterna känns, men utan att vitlöken tar färg
Pizzapiroger

Pizzapiroger

Blanda svampen med skinka, timjan och ost till en fyllning. Zeta olivolja. Vik ihop degen diagonalt på mitten och nyp ordentligt ihop kanterna så att pirogerna håller ihop i ugnen
Potatis och bovetepiroger

Potatis och bovetepiroger

Dessa riktigt goda piroger kommer att åka rakt in i vardagsmenyn. Lyft över pirogerna på plåt med bakplåtspapper och
Nyttiga piroger

Nyttiga piroger

½ dl olivolja. ½ dl olivolja. Fyllning 1 - Köttfärs till 8 piroger. Fyllning 2 - Ost och skinka 8 piroger. 125 g rökt skinka, hackad. Fyllning 1 - Köttfärs till 8 piroger. Fyllning 2 - Ost och skinka 8 piroger. 125 g rökt skinka, hackad
Tips till fredagsmyset

Tips till fredagsmyset

Kasslerpiroger. Fräs purjon, skinkan och vitlöksosten. olivolja. Pensla ägg på pirogerna. Sagolikt god musselsoppa med parmaskinka

Piroger med två olika fyllningar

skinka. Bryn färsen i olivolja. olivolja. olivolja. Deg till 16 piroger. 1. Finfördela jästen i en bunke. Ljumma mjölken till 37º

Skink- och ostpiroger

Riv osten och strimla skinkan fint. Fräs samman zucchini med hackad eller pressad vitlöksklyfta och olivolja så att den får lite färg

Pizzapiroger med bönsallad

Lägg pirogerna på bakplåtspappersklädd plåt. Fördela skinka, ost, 1 msk tomatsås och det mesta av oreganon mitt på degrutorna. 100 g skinka. 3 msk olivolja

Tabbouli, restaurangbesök i Stockholm

Auberginröra, torkad skinka, Dolma fyllda med ris och köttfärs, Hummu (kikärtsröra med tahini) och Labneh (turkisk tyoghurt, olivolja och mynta)