Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och rökt skinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Blanda svampen med skinka, timjan och ost till en fyllning. Zeta olivolja. Vik ihop degen diagonalt på mitten och nyp ordentligt ihop kanterna så att pirogerna håller ihop i ugnen
Lägg pirogerna på bakplåtspappersklädd plåt. Fördela skinka, ost, 1 msk tomatsås och det mesta av oreganon mitt på degrutorna. 100 g skinka. 3 msk olivolja