Pirog deg olivolja recept

Piroger med kyckling och mozzarella

Piroger med kyckling och mozzarella

Det här receptet ger en rätt stor deg, det går bra att halvera den om man inte önskar så många,. Brukar du göra piroger
Piroger grundrecept pirogdeg

Piroger grundrecept pirogdeg

Arbeta pirogdegen smidig tills den släpper bunkens kanter. Fräs pirogfyllningen i några minuter under omrörning
Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

dela upp degen i lagom stora portioner och tryck ut till runda plättar. häll i ljummet vatten, olivoljan och fiberhusk
Nyttigare piroger med olika fyllningar

Nyttigare piroger med olika fyllningar

Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta till en smidig deg. ½ dl olivolja. ½ rödlök (strös ovanpå färsen innan pirogen viks ihop)
Glutenfria piroger

Glutenfria piroger

Pirogdeg. Jobba ihop till en smidig deg. lite olivolja. Idag stog valet och kvalet mellan köttfärssås och spagetti eller piroger
Piroger med fetaost och bladspenat

Piroger med fetaost och bladspenat

Deg. Hacka lök och vitlök och bryn i lite olivolja. Idag testade vi att göra glutenfria piroger bakade på mandelmjöl
Glutenfria piroger med köttfärsröra

Glutenfria piroger med köttfärsröra

Blanda i kesella, salt och det mesta av mjölmixen och arbeta degen kraftigt, gärna i maskin. Piroger. Ta upp degen på mjölat (med glutenfritt mjöl
Piroger grundrecept

Piroger grundrecept

Arbeta pirogdegen smidig tills den släpper bunkens kanter. Häll lite av degvätskan över jästen och rör tills den löst sig
Peters piroger

Peters piroger

Deg. Om det är någon gång som Peter får ett sånt där härligt lyckligt leende är när jag lagar köttfärspiroger
Piroger med lins- och spenatfyllning

Piroger med lins- och spenatfyllning

Häll i lite mjöl i taget och blanda succesivt ihop till en fin och smidig deg. Stek under tiden den hackade löken och riven ingefära i olivolja
Glutenfria piroger med svampfyllning

Glutenfria piroger med svampfyllning

Det blir en väldigt bra deg. ½ msk olivolja. Piroger är perfekta att göra många av för de går utmärkt att frysa in (om det blir några kvar) och sedan bara plocka fram tiden är knapp och lusten att laga mat inte infinner sig
Piroger med grovt rågmjöl

Piroger med grovt rågmjöl

Dessa går utmärkt att frysas in, degen kan även förberedas dagen innan den ska bakas ut, och kan dessutom fyllas med det man gillar att ha i sina piroger