Något som i allafall för mig rakt tillbaka till barndomen är att göra egen pinnglass. Det här är en yoghurtglass som är lite syrligare, lite fräshare men ändå gräddig och god
Jag valde att även ha med lite blåbär (hela) i vare pinnglass, men det gör man som man vill. Fördela i pinnglassformar och rör eventuellt ner lite blåbär
Min senaste glasskreation är en kaffeglass som pinnglass, vilken blev supergod. Kaffeglassen har grekisk yoghurt och grädde som bas, och är sötad med färska dadlar
Ja, det är lite sent på året för pinnglass, men hey, vem räknar. Den här yoghurtglassen går att göra som ”vanlig” glass också, genom att helt sonika frysa den i en burk istället, men precis som allt annat blir den lite roligare på en pinne
Mixa dina frysta bananringar med vaniljpulver och sojayoghurt ordentligt. I confess, jodå jag älskar choklad och älskar Magnums olika typer av pinnglass med choklad i – framför allt nu till sommaren
Pinnglass - finns det något som ens kan symbolisera sommaren mer än så. *Turkisk yoghurt, kvarg, tjock soyayoghurt eller Go On från Alpro funkar också, men ha i åtanke att smaken möjligtvis kan förändras lite
Isglass, yoghurt, gräddglass och i alla möjliga smaker och kombinationer du kan tänka dig. För något år sedan investerade jag i små bägare som man kan göra egen pinnglass i
Häll hallon, bananer, yoghurt, vaniljsocker och honung i en hög bägare och purea med stavmixer. Vispa grädden styv och blanda sedan till en pösig blandning med hallon och yoghurtmassan