Jag gjorde med ost som gav bättre och fylligare smak. Smaklig måltid. Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Det är lite som en tortilla men påminner väldigt mycket om nygrillad pinnbröd i smaken. Om man vill exprimentera lite med degen går det så klart att smaksättamed vad man behagar - brödkrydda, basilika, oregano, chili, vitlök för att nämna några alternativ
Kanske doften av nygräddat från mormors kök, bageriet på hörnan, pinnbröd kring en lägereld, stenugnsbakat tunnbröd eller just den där känslan av smöret som smälter ner i brödskivan och rinner vidare ner över ens fingrar
Det ger en härlig smak och tränger in bättre i kötter bättre än tex en marinad. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Värmande jordärtskocks- och skogssvampsoppa i termosPiroger med chilihet köttfärsfyllningKöttiga grillkorvar medpinnbröd och good senapGurk- och morotsstavar, paprikabitar och blomkålsbuketterGrillade kycklingklubborDipp medmedelhavssmaker till grönsaker och kycklingKaffe och chokladkakorEn rykande het soppa är ett måste
Grissini (italienskt pinnbröd) . Koka upp och smaka av med salt. Ta upp rotfrukterna och kör dem i en matberedare tillsammans med lite av buljongen och tryffeloljan till en slät puré