En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Toppa med de stekta musslorna och en klick löjrom. 4 pilgrimsmusslor. 4 tsk löjrom. 4 pilgrimsmusslor. 4 tsk löjrom
Det hela toppas med löjrom ifrån Kalix. 4 stora pilgrimsmusslor. 4 stora pilgrimsmusslor. En riktig fining med pilgrimsmussla, ärtor, jordärtskocka och pepparrot
Supergott och inte så avancerad var bara uppmärksam så du inte steker pilgrimsmusslorna för länge. Lägg musslorna på crostinin och klicka ut små högar av löjrom på varje
Pilgrimsmusslor. Garnera med dillkräm, löjrom, fänkål, örter, parmesanchips och palsternackschips. Skiva pilgrimsmusslorna och lägg dem i djupa tallrikar tillsammans med hummern
Lägg upp så fint du kan och garnera gärna med löjrom och små dillkvistar. Pilgrimsmusslor med äppelsallad är en riktigt fräscht, lättlagad och god rätt som fungerar både som förrätt eller lätt sommarlunch
Riven potatisCréme fraicheLöjromDillPilgrimsmusslorSalt & Peppar. Stek pilgrimsmusslor ett par minuter på varje sida och servera tillsammans med resterande ingredienser
Carpaccio med löjromsklick, lökring och chokladmajonäsVågat. Löjrom och carpaccio var succé och lökringen smaskig därtill, ny kombo för mig och här hade jag nästan hellre skippat chokladen
Ikväll ska vi äta halstrade pilgrimsmusslor á Tommy Myllymäki till förrätt, stekt oxfilé med bakad potatis till varmrätt och en vaniljpanacotta med äppel och päronkompott till efterrätt
Smörslungad hummer, pilgrimsmussla, färska räkor och löjrom serverat med hemgjord majonnäs, sesambeströdd avacado, hummerpulver, gröna örter och blad, fylld pärltomat och en krämig hummerbisque