Pilgrimsmusslor i champagnesås recept

Pilgrimsmusslor med champagnesås och bröllop

Pilgrimsmusslor med champagnesås och bröllop

Pilgrimsmusslor med champagnesås. Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Vidricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Pilgrimsmusslor i champagnesås

Pilgrimsmusslor i champagnesås

Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Fräs löken i smör tills den mjuknar utan att ta färg. Häll på vin och buljong och låt sjuda tills vätskan har reducerats till hälften
Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

Spenatblandning4 förp bladspenat 1 vitlök (stor) 2 msk smör. Pilgrimsmusslor (marinad)16pilgrimsmussla svartpeppar 2 klyfta vitlök (fintskivad) olja salt 2 msk smör. Champagnesås1 schalottenlök, hackad 1 dl vittvin 4 dl fiskbuljong 3 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1 tsk citronsaft 1 dl champagne vatten salt peppar smör. Topping4 tsk forellrom dill

Prinsbröllop

frityroljatillpilgrimsmusslorna. Halstrad Pilgrimsmusslaichampagnesås trängdes med räkcocktail, rårakor med rom, rödbeta med brynt remoulad och rubiner, crème ninon, gaspachoshot och kantarellbruschetta