Pilgrimsmusslor med champagnesås. Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Vidricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Fräs löken i smör tills den mjuknar utan att ta färg. Häll på vin och buljong och låt sjuda tills vätskan har reducerats till hälften
frityroljatillpilgrimsmusslorna. Halstrad Pilgrimsmusslaichampagnesås trängdes med räkcocktail, rårakor med rom, rödbeta med brynt remoulad och rubiner, crème ninon, gaspachoshot och kantarellbruschetta
GratineradePilgrimsmusslor. Sauterad gurka, Champagnesås och pommes duchess. Det är ingenhemlighet att många är lätt darriga på benen efter allt julstök
Nåväl, jag lagade pilgrimsmusslorichampagnesås och tröstar mig med, ett glas kall champagne. Pilgrimsmusslor är en av mina absoluta favoritingredienser