Jag kommer att lägga ut alla recepten, men först ut är pilgrimsmusslorna. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Finhacka vitlök och chili. Riv skalet av en limefrukt. 6 pilgrimsmusslor. 3 lime, skal från 1 och saft av 3. 1 klyfta vitlök. 1 röd chili, spansk peppar
Hacka och blanda/mortla mynta, koriander, vitlök och chili. Lägg en lite hög med nudlar på, dra en sträng med sambal oelek över, lägg på lite grönsaksstavar och strö över koriander och limeskal
Det syns mycket dåligt på min suddiga mobilbild, men vi grillade även räkspett och pilgrimsmusslor. Dessa båda hade jag marinerat i olivolja, limejuice, vitlök, chili och ingefära
ex havskräftor, bläckfisk, pilgrimsmusslor med lite goda såser och ett glas bubbel till. Det jag är sugen på Det kan variera men något jag tycket blir väldigt gott är kycklinglårfilé som är smaksatt med ingefära, vitlök, chili och lime
Lime, chili, vitlök eller som här i champagnesås med parmesan och parmaskinka. En viss sötma från musslan men ändå en rätt neutral smak gör att man kan variera den i så många olika typer av recept
Dela pilgrimsmusslorna och koka dessa också i en minut. Börja med att skala vitlöken och lägg den samt chilin och stjälkarna (eller hellre rötterna om dom är tvättade ordentligt) i en mortel