Hacka rödlöken fint, blanda sedan med philadelphiaost och cremefraiche. Tyckte att det blev lite väl mycket rom ovanpå, så istället för att ta en hel burk med stenbitsrom så tycker jag att man kan ta en halv
Garnera med rom , dillvippor och små klickar cremefraiche. cremefraiche. Fyll pajskalet med räkor, skivad avokado, riven pepparrot delade tomater, fint strimlad rödlök, skivade champinjoner
Rör samman cremefraiche, philadelphiaost, rödlök, rom, citronsaft och citronskal i en bunke. 1 dl cremefraiche. 300 g philadelphiaost. 1/2 rödlök, finhackad. 80 g löjrom/stenbitsrom. 1 dl cremefraiche. 300 g philadelphiaost. 1/2 rödlök, finhackad. 80 g löjrom/stenbitsrom
Rör ihop crème fraiche, philadelphiaost, rödlök, rom, citronskal och -saft till en kräm. ca 200 g kavring75 g smält smör4 gelatinblad1 dl crème fraiche300 g philadelphiaost1/2 finhackad rödlökca 80 g löjrom1 tsk citronskal + 1 tsk färskpressad citronsaftsalt och vitpepparca 300 g räkor med skalfinhackad gräslök till garneringskivade rädisor till garneringLägg gelatinbladen i kallt vatten. 1 dl crème fraiche