Vi komponerade en lite spretig, men förbannat god middag medlax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petitchouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petitschoux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Förrätten bestod av petitchouxmedlax och Philadelphia-fyllning och chips med löjrom och gräddfil. Vi umgicks med familj och en barndomsvän och åt gott och kom hem med sovande barn precis till tolvslaget
Petitchouxermed rucolakräm. Filodegsrullar medlax och spenat. Jag älskar att ha fest och har alltid velat ha en riktig julfest med massa mat och annat gott