Petit choux med ädelost recept

Petit choux med ädelost

Petit choux med ädelost

Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Petit chouxer med två fyllningar

Petit chouxer med två fyllningar

Ädelostkrämens styrka beror på vilken ädelost man använder, så se till att smaka av ordentligt så den blir som du vill ha den
Franskt i bistron

Franskt i bistron

Desserten blev en minivariant av petitchoux som jag fyllde med chokladmousse och serverade tillsammans med pistageglass (Sia)

Petits Choux med ädelostfyllning

Öppna inte ugnsluckan under de första minuterna, petitschouxer är mycket känsliga för drag. Koka upp vattnet med matfettet

Kall Vit Glögg

Servera genast, gärna med pepparkakor toppade medädelost eller baconinlindade stekta dadlar, eller ädelostfylldapetitchoux