Ikväll kommer några vänner till oss och så klart kommer det att bjudas på mat. Till maten kommer det även att serveras en dressing med smak av ruccola, soltorkadetomater och pesto
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkadetomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Nästa gång slänger jag nog på mozzarella också, och soltorkadetomater. Igår blev det snabbmiddag igen hemma i sta'n - stekta ägg på stekta bröd med stekta tomater
Tillsätt det vita vinet och peston och låt sjuda ett par minuter. Dock ändrade jag liiite på måtten i originalreceptet för att det skulle passa mig mer
Tänkte ge er receptet på kycklingen och salladen i detta inlägg. Blanda de soltorkadetomaterna med olivolja, balsamvinäger, en pressad vitlöksklyfta, salt och peppar
Välj den fyllning på tortellinin du gillar bäst. Blanda i pesto, ruccola, hackade soltorkadetomater, fetaost skuren i kuber och pinjenötter som jag rostar i en torr panna