Jag älskar matupplevelser som tar dig tillbaka till gamla minnen, dofter och känslor. När jag var liten åt vi väldigt mycket helstekt kyckling och kyklingklubbor men vi åt nästan aldrig kycklingfilè
. Som många av de senaste inläggen får jag be om ursäkt för min frånvaro. Tentaplugget är här igen och det är två tentor som ska avverkas nu inom loppet av 2
Ett recept från ICAs matkasse. Väldigt gott. Kändes lite mer "festligt" på nåt vis. Ca 4 Port. Potatis1125 g fast potatis 2 1/2 msk olivolja salt och svartpeppar Löksås312 1/2 g pärllök 1 1/4 msk smör 1 1/4 msk strösocker 1 1/4 msk rödvinsvinäger 3/5 dl vatten 1 1/4 dl vispgrädde 1 1/4 dl mjölk 3/5 påse salladslök (à 125 g)Kyckling3/5 kruka persilja 5 kycklingfiléer 1 1/4 tsk smör Till servering2 1/2 hjärtsalladSätt ugnen på 225˚C och sätt in en plåt
Citron- och Persiljekyckling2016-07-29 13. I går gjorde vi en variant på min goda kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås – en lite nerbantad version + lite extra i =) Har en sådan fin rosmarin i köksfönstret så jag använde färsk rosmarin
Recept. hermana. fre, 2013-08-16 16. 20. (1). Skär potatis och lök i skivor, lägg i grytan. Häll över ärtorna. Placera fileérna över, riv över lite citronskal och pressa över lite citron