citron, persilja, vitlök & gräslök. Servera med ett glas iskallt citronvatten. Blanda matlagningsyoghurt, gräslök, persilja, pressad vitlök, citron & salt - mixa till en ganska slät sås
Torka av kalkonen och salta och peppra inne i kalkonen lägg in lök vitlök och citronen. Lyft upp kalkonen och plocka ur lök och citroner och lägg det tillbaka
½ kruka persilja. Här kommer en fransk lammstek där citron, örter och vitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Hacka vitlöken och plocka loss bladen från persiljan. Hacka stjälkarna och stek dem tillsammans med vitlöken och svampen i en stekpanna med smöret tills vätskan kokat bort från svampen och den börjar brynas
Skala vitlöken, skär isär chilin i några delar och skaka ur kärnorna, finhacka persiljan. Skölj av kycklingen, skär av skärtdelen (det är bara en fettbit som någon lärde mig att man skulle ta bort) pressa över citronsaften, salta och peppra runt hela kycklingen
Servera med citronklyftor. Blanda vitlök och persilja med olivolja och skeda över aubergineköttet. Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta
Pressa citronerna över ärtorna och blanda i persiljan, smaka av med salt, peppar och spiskummin. 2 citroner. 2 klyftor vitlök, hackade. 1 knippa persilja, hackad. Värm oljan i en stekpanna och svetta vitlöken tillsammans med rödlöken några minuter, tillsätt ärtorna och kryddorna och höj värmen, stek under omrörning ca 5 minuter. 2 citroner. 2 klyftor vitlök, hackade