Persilja persiljesmör recept

Persiljesmör

Persiljesmör

Skölj persiljan nog i en stor bunke med vatten. Nu kan du använda persiljesmöret. Hacka persiljan fint eller mixa i en matberedare
Vitlöks-& Persiljesmör

Vitlöks-& Persiljesmör

Finhacka färsk persilja och rulla smörrullen i persiljan. Till detta vitlöks-& persiljesmör har jag pressat
Persiljesmör

Persiljesmör

1 dl finhackad persilja. 1 dl finhackad persilja. En fantastisk gammal goding, väl värd att damma av. 250 g smör
Stekt strömming med persiljesmör

Stekt strömming med persiljesmör

Blanda persiljan och smöret och ställ det kallt till servering. Persiljesmör. Hacka dill och persilja fint och skär gräslöken smått
Oxrullader med persiljesmör

Oxrullader med persiljesmör

1 kruka persilja (hackad). 1 kruka persilja. Oxrullader med persiljesmör. 6 skivor lövbiff. 50 g smör (funkar säkert med mjukt ghee också)
Vitlök och persiljesmör

Vitlök och persiljesmör

Finhacka persiljan och blanda ihop allt. Vi åt oxfilé och jag gjorde ett vitlök och persiljesmör som fick smälta in i köttet
Hummer med citron- och persiljesmör

Hummer med citron- och persiljesmör

Blanda rumstempererat smör, hackad persilja, riven vitlök och rivet citronskal med ströbrödet. 0,5 dl persilja, hackad. 200 g smör 1 citron 0,5 dl persilja, hackad 1 klyfta vitlök 1 msk ströbröd 2 hummrar, kokta stora 300 g vattenkrasse 300 g spenat 0,5 gurka 1 fänkål 1 ask krasse 1 msk olivolja 0,5 msk sherryvinäger 1 tsk citron, saft salt (efter smak) svartpeppar (efter smak) 8 surdegsbrödsskivor