Persikopaj med mandelmassa recept

Underbar persikopaj med mandelmassa!

Underbar persikopaj med mandelmassa!

Det var en underbar persikopajmedmandelmassa. Jag tog en tur till stan med en förhoppning om att förnya garderoben lite, men tyvärr gick det sisådär med shoppingen och det blev inte mer än örhängen och nagellack
Persikopaj

Persikopaj

Riv mandelmassan grovt och blanda den med grädden. Smält marmeladen och pensla persikorna med den. ) Bred ut mandelmassan i pajbotten
Persikopaj, gluten- och mjölkfri

Persikopaj, gluten- och mjölkfri

Vispa samman med ägg, havregrädde och citron. Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn. Låt pajen svalna och pudra över med lite florsocker precis innan serveringen
Persikopaj

Persikopaj

Jag bakade paj med persikor för ett tag sen. Till pajen hade jag amaretto glass från Lidl vilket jag tycker var perfekt eftersom pajen har mandelmassa i och vad passar bättre ihop än körsbär och marcipansmak
Peach Pie

Peach Pie

Det fick bli en persikopaj, ett eget ihopplock av lite inspiration från nätet. Jag ville ha något fräscht, krispigt och inte alltför sött i värmen, med lite fluffigt vaniljvisp till

Om jag inte skulle valt chokladtårta skulle det antingen blivit morotskaka eller persikopaj. Det är någonting speciellt med choklad

Persikopaj med mandelmassa

Rör ut mandelmassamed ägg och grädde och häll i pajskalet. Lägg i persikorna hela med runda sidan upp eller skär i bitar och lägg ett mönster

Katrins persikopaj med mandelmassa

Servera med lite halvtinad vaniljglass. Blande creme fraiche mandelmassa, vaniljsocker och ägg, rör tills smeten är jämn

Persikopaj med hallon

Kör mandelmassa, strösocker, smör, ägg och mjöl i en matberedare till en slät blandning. Det går bra med frysta eller färska hallon

Persikopaj med engelsk marmelad

Blanda ned mandelmassa, vetemjöl och gräddfil. Vispa äggulorna fluffigt med socker. Låt pajen bli ljummen eller rumstempererad och servera den gärna med vaniljsås

Aprikos- och persikopaj

Hacka eller knåda samman pajbottnen, klä en smörad form ,av normalstorlek, med degen. mandelmassa efter behag