Spanska tapas är något jag inte kan få nog av. Tapaskväll är som tacos för vuxna. Man köper en del färdigt, svänger ihop lite tillbehör, samlas ett gäng och plockar och äter, i evigheter
Så jag tänkte att det här var det perfekta tillfället att dela med mig av ett recept som jag har sugit på länge, och faktiskt har haft med på mina matlagningskurser ett tag, men som jag inte haft tillfälle att laga och göra en matlagningsvideo av på senaste
Den perfekta maten för de dagar då man hellre är ute än står vid spisen och lagar mat. Dagen före tillagning kryddar man upp karrén ordentligt, låter den vila i kylskåpet över natten
Perfekta smak kombinationer med ljuvliga färger. Medan sötpotatisen är i ugnen gör aiolin. En otroligt god och fräsch vår sallad där varmt möter kallt och krispigt möter krämigt
Sötmandel - perfekta som mellanmål och för att få i dig nyttiga fetter och mineraler. Soppor - det perfekta sättet att snabbt, enkelt och billigt få i dig massor med nyttiga näringsämnen
Vi fick helt perfekta och fantastiskt vackra tulpaner av våra gäster. Jag har aldrig provat detta förr, men det var supergott, speciellt tillsammans med aiolin
I soppan har jag använt Mutti polpa – finkrossade tomater som är perfekta till soppor. För rätt många år sedan spenderade jag för första gången några dagar i Piemonte, en otroligt vackert kuperad region i nordvästra Italien med pittoreska små medeltida byar och vinodlingar på branta sluttningar
Man får vara sig själv och behöver inte visa upp den perfekta solbrännan, den (o)gymmade baddräktskroppen… eller gå omkring med ett ständigt leende på läpparna och nynna somriga Pripps Blålåtar på nån kobbe i en skärgård