Strö på lite hackad persilja och servera med ris eller potatis. 500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur). 0,5 dl slätbladig persilja, hackad. Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
) hittade jag recept från PerMorbergs senaste kokbok "Morberg jagar och lagar". 700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin. 700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin
Det känns som att Vilt är på frammarsch, Vildsvin, Hjort, Rådjur mm. En Weber Go-Anywhere, En Weber Performer Premium, En Weber WSM 57 cm och senaste tillskottet En Kamado Joe Big Joe. PerMorberg /Andreas Mathiason 24 och
PerMorberg /Andreas Mathiasson. Har man gäster blir det ofta prat om råvarorna, man kan smaksätta efter eget tycke och stämningen blir annorlunda än när en person står och grillar, men det ena förtar inte det andra
Inspirationen kommer från PerMorberg, men jag har gjort receptet till mitt eget. Jag kan tycka att det kan vara lite trickigt att få tag på vildsvinsskött i matvaruaffären, men nu lyckades jag hitta skapliga mängder på CityGross