Vi gjorde eget mini-hamburgerbröd (efter PerMorbergs recept, något modifierad) som är så mycket godare än butiksköpt hamburgerbröd som jag ofta tycker luktar och smakar jäst
Receptet på coleslaw kommer från PerMorbergs bok "Morberg grillar". Omständigt, kan tyckas, men det är när köttet får grilla så här länge på så här låg temperatur som det blir så här bra
PerMorberg /Andreas Mathiasson ANDREAS GIVETVIS. Grill brukar jag kalla det som går någorlunda snabbt att tillaga ( korv, hamburgare mm) eller det som tillagas på hög temperatur
PerMorberg /Andreas Mathiasson. Innan det var det mest grillad hamburgare på balkongen. Vi kör på med intervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik
Nästa person att grillas i intervjuserien är Johnnie Lippens, vem är då Johnnie. Just nu lanseras hamburgaren på flera olika orter i Sverige vilket är riktigt kul samtidigt som marknaden säger ”äntligen” en riktig kvalitetsprodukt utan massa tillsatser, helt enkelt en unik produkt
Idag är det Jimmy Hemmingsson en skön grill personlighet som svarat på mina frågor. I Grillmästarna fick vi som utmaning att göra en vegetarisk hamburgare
PerMorberg /Andreas Mathiasson om jag måste välja. Efter jag började som hemma grillare så gick det över till att vara en del av mitt jobb och för några år sedan drog vi/jag ner det på sparlåga med några få grillningar per år
PerMorberg /Andreas Matthiasson Hmm Andreas Matthiasson. Vill man vara själv en stund så är det perfekt för det blir inte så många som vill hålla dig sällskap där ute i kylan
PerMorberg /Andreas Mathiasson Måste säga Per då jag inte känner till den andra. Här kommer en ny intervju med Johan Pettersson, har ni förslag på personer som skulle vara intressanta att få läsa om, maila mig
PerMorberg /Andreas Mathiasson Andreas, lätt. Morgan Lundin, Christian Nordahl, Mathias Gustavsson, Per Erhlund, Cramby… Vad gäller hamburgare så är det ju givet Stefan Falk, , som lärt mig nästan allt jag kan