Per morberg fläskkarré recept

Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg

Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskkarré 800 gram fläskkarré , utan ben 2 msk rapsolja 2 st äpplen , syrliga 250 gram palsternacka(or) 200 gram morötter 1 st gul lök(ar) 1 st lagerblad 5 dl grönsaksbuljong , (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong) 0 st salt 16 st katrinplommon , 8+8 st 0 st svartpeppar Gräddsås 0 st salt 2,5 dl vispgrädde 5 dl steksky 1 msk japansk soja 0 st svartpeppar Tillbehör 0 äppelmos 1 förpackning gröna ärtor , ca 250 gram 1 kruka(or) färsk persilja , hackad Köp receptet Näringsvärde Kcal
Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg

Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskkarré 800 gram fläskkarré , utan ben 2 msk rapsolja 2 st äpplen , syrliga 250 gram palsternacka(or) 200 gram morötter 1 st gul lök(ar) 1 st lagerblad 5 dl grönsaksbuljong , (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong) 0 st salt 16 st katrinplommon , 8+8 st 0 st svartpeppar Gräddsås 0 st salt 2,5 dl vispgrädde 5 dl steksky 1 msk japansk soja 0 st svartpeppar Tillbehör 0 äppelmos 1 förpackning gröna ärtor , ca 250 gram 1 kruka(or) färsk persilja , hackad Köp receptet Näringsvärde Kcal
Plommonspäckad fläskkarré

Plommonspäckad fläskkarré

Ett recept från PerMorbergsbokMorberg lagar husmanskost. 6 portioner1 kg benfri fläskkarré 8+ 8 urkärnade katrinplommonSalt och peppar1 gul lök1 morot1 palsternacka1-2 syrliga äpplen1 msk rapsolja eller annan neutral olja 1-2 lagerblad3-5 dl grönsaksbuljongHackad persilja till garneringGräddsås. Stek mitt i ugnen tills köttets innertemperatur är ca 85 grader, 1,5-2 timmar. 1 kg benfri fläskkarré
Dragen gris

Dragen gris

Receptet på coleslaw kommer från PerMorbergs bok "Morberg grillar". Omständigt, kan tyckas, men det är när köttet får grilla så här länge på så här låg temperatur som det blir så här bra
Intervju med Grillpappan

Intervju med Grillpappan

PerMorberg /Andreas Mathiasson . Ta en mer förlåtande detalj som kycklinglårfilé eller fläskkarré eller helgrilla ett större köttstycke under lock på indirekt värme med en termometer i köttet så du kan se när det har rätt temperatur
Intervju med Johan ”Boltis” Broström

Intervju med Johan ”Boltis” Broström

PerMorberg /Andreas Mathiasson. Jag driver företaget Bolitsbbq som bland annat erbjuder handgjorda läderförkläden både för privatpersoner och företag
Intervju med Henrik Oscarsson

Intervju med Henrik Oscarsson

PerMorberg /Andreas Mathiasson. Superkul att träffa alla duktiga grillare och team från runt om i Sverige

Intervju med Daniel Jensen

PerMorberg /Andreas Mathiasson vilka. Time again, lördag=intervju. Denna veckan med Daniel Jensen, vem är Daniel då
Linas Höstgryta med fläskkarré och Chorizo...

Linas Höstgryta med fläskkarré och Chorizo...

Måste nog säga att jag överträffade mig själv idag och PerMorberg hade nog gillat grytan. Hittade även lite fläskkarré som blivit över från vår Über-grillfest i somras

Intervju med Anneli Kullberg

PerMorberg /Andreas Mathiasson. Jag både grillar och råddar så kanske är jag fel person att fråga. När kvinnor fattar att man slipper diska så kommer de ta över grillen

Grilltider

• Svenskarnas drömgäst nummer ett vid grillen är PerMorberg. Grilla alltid köttet rumstempererat. Fläskkarré