Ett recept från PerMorbergsbokMorberg lagar husmanskost. 6 portioner1 kg benfri fläskkarré 8+ 8 urkärnade katrinplommonSalt och peppar1 gul lök1 morot1 palsternacka1-2 syrliga äpplen1 msk rapsolja eller annan neutral olja 1-2 lagerblad3-5 dl grönsaksbuljongHackad persilja till garneringGräddsås. Stek mitt i ugnen tills köttets innertemperatur är ca 85 grader, 1,5-2 timmar. 1 kg benfri fläskkarré
PerMorberg. Strö över sköljd hackad persilja över köttet. Fläskkarré. Persilja - färsk. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen
Receptet på coleslaw kommer från PerMorbergs bok "Morberg grillar". Omständigt, kan tyckas, men det är när köttet får grilla så här länge på så här låg temperatur som det blir så här bra
PerMorberg /Andreas Mathiasson . Ta en mer förlåtande detalj som kycklinglårfilé eller fläskkarré eller helgrilla ett större köttstycke under lock på indirekt värme med en termometer i köttet så du kan se när det har rätt temperatur
Måste nog säga att jag överträffade mig själv idag och PerMorberg hade nog gillat grytan. Hittade även lite fläskkarré som blivit över från vår Über-grillfest i somras
PerMorberg /Andreas Mathiasson. Jag både grillar och råddar så kanske är jag fel person att fråga. När kvinnor fattar att man slipper diska så kommer de ta över grillen