Garnera cheesecaken innan servering med tex skalade räkor, citronskivor och dillkvistar. 1 msk pepparrotsvisp på tub. 1 citron i tunna skivor. Blanda räkorna med ca 3 dl creme fraiche, majonnäs, pepparrotsvisp och färskost. 1 msk pepparrotsvisp på tub. 1 citron i tunna skivor
Garnera därefter med halva citronskivor som du lägger omlott med tunt skivad gurka. 1-2 små burkar pepparrotsvisp. 1 citron. 1-2 små burkar pepparrotsvisp. 1 citron ½ gurka
Garnera med salladsblad, ägg, tomater, rom, dill, citron och gravad lax. 6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
lägg det lite omlott på en bit folie, spritsa på pepparrotsvisp och rulla ihop. Den blir lika god oavsett hur man gör, bara man ser till att pryda den med mycket sallad, grönt och frisk citron
Blanda ihop ägghacket och räkorna med majonäs, creme fraiche, pepparrotsvisp och dill. Jag använde räkor, skinka, hårdkokt ägg, vindruvor, physalis och citron
Tunnbrödsrullar med gravad lax och pepparrotsvisp. en gnutta citron. Bred tunt med smör på tunnbrödet, lägg på den gravade laxen och på med lite pepparrotsvisp, toppa med hackad dill till sist
Oväntat god, stingig och lite annorlunda blev broccolisoppan när jag fick för mig att pytsa i lite pepparrotsvisp för att ta död på alla otäcka bacillusker som härjar hejvilt här i omgivningarna