Samla pepparkakar med samma storlek på samma plåt. 1någon droppe karamellfärgPepparkaksdeg. 1Baka pepparkakorna mitt i ugnen ca 8-10 minuter i 190 grader
Det blev en ganska pepparkakig, kolaaktig smak tack vare chaisockret och vinbären blev toppen till, särskilt om man är en sån som inte gillar när det blir för sött och sliskigt
Pepparkaksbakaredagen. Det har bakats pepparkakor, rörts ihop glasyr, dekorerats med pärlor och olikfärgat strössel och ätits en massa pepparkaksdeg såklart
Bortglömda nötter från julen har vi malt ner till mjöl, och krossade pepparkakar ger smak. I en skild bunke blandas mjöl, bakpulver, krossade nötter, pepparkakssmulor samt kardemumma
– Namnet till trots påminner inte det här ölet om pepparkak. Vi avslutar vår trerättersmiddag med en symfoni i choklad som får det att svartna för ögonen