Pelles recept

Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar. Blötlägg ströbrödet i mjölken och grädden och låt dra i 10 minuter,. Blanda samman färsen med övriga ingredienser i en annan bunke
Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar1 dl ströbröd 1,5 dl mjölk 0,5 dl grädde 300 g nötfärs 200 g fläskfärs (eller kalvfärs) 1 ägg 1 msk senap 2 tsk épice riche (muskot, vitpeppar, kryddpeppar, kryddnejlika) 0,5 tsk lökpulver salt peppar strösocker (en nypa) olja, till stekning smör, till stekning
Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar. Blötlägg ströbrödet i mjölken och grädden och låt dra i 10 minuter,. Blanda samman färsen med övriga ingredienser i en annan bunke
Pelle Janzons tigerbiff

Pelle Janzons tigerbiff

Banka ut oxfilébitarna mellan två ark plastfolie så tunt det går. Man ska nästan kunna se genom köttet
Toast Pelle Janzon

Toast Pelle Janzon

Trött, förkyld och vädret är tråkigt. Men det är lördag och det är ju aldrig fel. Idag åker vi till Valliden och ska fortsätta bygga på husvagnsgaraget
Pelle Janzon, Kråkes recept

Pelle Janzon, Kråkes recept

Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten
Pelle Janzon med sikrom

Pelle Janzon med sikrom

4 formfranska smör (till stekning) 4 bit oxfilé, tunnbankad 4 äggulor sikrom 1 rödlök gräslök flingsalt 5 cm färsk pepparrot citron crème fraîche
Pelles salladsdressing

Pelles salladsdressing

0,5 dl vitvinsvinäger 1 msk kycklingfond 1 dl olja, från soltorkade tomater på burk 0,5 dl vatten
Pelle Janzon - lyxig och extremt lättlagad förrätt

Pelle Janzon - lyxig och extremt lättlagad förrätt

03 Feb. 18. 00. Twitter. Facebook. Pelle Janzon - lyxig och extremt lättlagad förrätt. 0kommentarer. Om du vill imponera med en riktigt lyxig förrätt, men inte lägga ner en massa tid och energi på det, servera Pelle Janzon
Pelle Janzon | Recept från Köket.se

Pelle Janzon | Recept från Köket.se

250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
Toast Pelle Janzon

Toast Pelle Janzon

För 4- pers. 250 g oxfilé1 finhackad rödlök1 knippe gräslök, finhackad120 g löjromsalt och svartpeppar ur kvarn4 ägg

PELLE & LOLLOS Château

PELLE & LOLLOS Château. Älskar att vara här ute och bara ta det lugnt. Spenderat hela dagen med att äta gott, dricka gott och bara lyssna på skön musik
Toast Pelle Janzon

Toast Pelle Janzon

Ett recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. Har sparat lite på detta lyxiga receptet. men nu hade jag både fått in extra pengar och hade gäster, så då passade det perfekt
Pelle gästbloggar om Idre fjällmaraton

Pelle gästbloggar om Idre fjällmaraton

Har fått önskemål om ett gästinlägg från Pelle om när han sprang Idre fjällmaraton. Och snäll som han är har han skrivit ihop ett inlägg