Eftersom potatiskakan innehåller ost är den knepig att göra helt mjölkfri. Laktosfri kan du göra den med lagrad ost och laktosfri yoghurt och laktosfritt smör
4 dl frysta gröna ärter1 citron1 dl riven pecorino (jag använde sardo som är lite starkare)1 vitlöksklyfta1 msk örtsaltNågra blad färsk basilika1 msk smörGör så här. * Koka upp 4 dl vatten* När det kokar, häll i ärtorna* När det kokat 3 minuter, lägg på lock och ställ en stund (ca 5 min)* Häll av vattnet (kan användas som buljong) och lägg i smöret* Riv av hälften av skalet på citronen, pressa ur saften och riv pecorinon* Blanda i citronsaft, ost, kryddor, pressad vitlök och kör med handmixer till en slät puré(undvik örtsaltet och det blir underbart för bebisen också)PotatisklyftorIngredienser. 1 dl riven pecorino (jag använde sardo som är lite starkare)
Tillsätt malen svartpeppar och garnera med tunna skivor pecorino-ost. Pecorino (ost). Koka Pappardelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med olivolja
Servera med färsk mynta och skivor av pecorino. Pecorino (Ost) 40 g. Fräs squashen i stekpannan med en matsked olja, lägg sedan i morötterna och låt dem brynas i 1 minut
Planen var altså å servere pecorino med tilbehør som osterett. Der leste jeg om den tilsynelatende uslålige kombinasjonen pecorino, ovnsbakte fiken, valnøtter og honning
Servera med grön sallad, solroskärnor, knäckestick, en klick chavorux-getost samt olivolja. Lägg i en skål och blanda med ägg, färsk rosmarin, pecorino samt kryddor efter smak (örtsalt, chilipeppar)
Häll sedan på Milda och låt koka upp, lägg till Philadelphia och riv över lite pecorinoost. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorinoost över det hela
Du kan sedan testa att rosta pinjekärnorna lätt, lägga till en halv vitlöksklyfta, byta ut parmesan mot Pecorino, ta valnötter istället för pinjekärnor, ta lite mindre olja för en fastare pesto, tillsätta lite citron