Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering medrabarberkompott, jordgubbaroch löst vispad grädde
Pavlovamedrabarbergräddeochjordgubbar. Det blev en jordgubbspavlovaoch eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Klicka över grädden, strö över jordgubbar, nötter och gärna ätbara blommor. Halvera jordgubbarna. Skär rabarbern i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med sockret
Klicka över grädden, strö över jordgubbar, nötter och gärna ätbara blommor. Halvera jordgubbarna. En somrig pavlovamed jordgubb ochrabarber blir perfekt till midsommarens efterrätter, receptet finns nedan
Jag hade såklart svenska jordgubbaroch stora fina hallon sen lite blommor och flaggor. Tillsätt äggulor, maizenablandningen, smör i små klickar och citronskalet i kastrullen medrabarbern
Folk ser fram emot denna delikatess precis som de ser fram emot årets första sparris ochjordgubbar. Glad i hågen greppade jag ett knippe av årets första rabarber i affären och gick hem för att göra pavlova
Igår fick jag i uppdrag att baka en pavlova tårta till efterätt och eftersom det ändå fanns rabarber i trädgården valde jag att göra rabarbercurd till och det va en höjdare till den söta marämngtårtan
Fast jag tycker om att variera tårtorna – ibland blir det mer klassiskt, ibland maräng Pavlovamed ett berg av färska jordgubbaroch ibland nyskapade mer experimentella versioner av moussetårtor
Klicka i grädden i marängen och toppa med skivade jordgubbar. Mosa jordgubbarnaoch vänd i grädden. Pavlova är ju australiens nationalefterrätt och en riktigt god sådan