Richard Bengtsson har fått smakrikt fullkornsbröd på dinkel från PaulSvensson och hans team på Fotografiska, som inte kommit till användning i restaurangen
Det här receptet kommer från PaulSvenssons kokbok Grilla Vego. Jag lider av någon slags fomo på sommaren (fear of missing out) och ska helst trycka in middagar med precis alla kompisar man inte alltid hinner träffa, spana in nya restauranger och njuta av s-o-l-e-n (gud förbjude att man missar en enda dag utomhus när det är sol
PaulSvensson (länkad till videon)Vi har fört många diskussioner under året om det här, vi vill lyfta fram råvaorna mer och få enklare tallrikar att bedöma
Mikael Svensson, restaurang Eik Savoy, Oslo. Johan Backeus, restaurang Lux, Stockholm. Fredrik Eriksson (juryns ordförande), Årets Kock 1987, Långbro värdshus, Älvsjö, Markus Aujalay, Årets Kock 2004, ordförande i föreningen Årets Kock, Winterviken, Stockholm, Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Dahlbom på Torget, Åre, Karin Fransson, Hotell Borgholm, Öland, Håkan Thörnström, Thörnströms kök, Göteborg, Elisabeth Johansson, Mediamat, Stockholm, Henrik Nordström, Restaurang Lux, Stockholm, Magnus Ek, Oaxen Krog, Mörkö, Stefan Karlsson, Årets Kock 1995, Fond, Göteborg, Malin Söderström, Moderna Museet, Stockholm, Stefano Catenacci, Operakällaren, Stockholm, Anders Vendel, Vendel Restauranger, Malmö, Magnus Lindström, Årets Kock 2003, Swedish Taste, Göteborg, Melker Andersson, Grupp F12, Stockholm, Karl Ljung, Årets Kock 1999, Stureplansgruppen, Stockholm, Andreas Hedlund, Årets Kock 2002, Hedlund mat och vin, Stockholm, Cajsa Johansson, Cajsas kök, Uppsala, Jonas Lundgren, Restaurang Jonas, Stockholm, PaulSvensson, PaulSvensson Mat, Stockholm samt Pontus Frithiof, Pontus Frithiof Group, Stockholm
Svenska Bocuse d’Or Akademien, där bland andra Mathias Dahlgren, Henrik Norström och PaulSvensson ingår, har haft den svåra uppgiften att utse den svenska representanten bland sex välrenommerade kockar