Paul svensson kock recept

Vinnare i Årets Kock 2016 JIMMI ERIKSSON

PaulSvensson, Fotografiskas restaurang. Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling
Grillad fläskfilé med ruccolacreme

Grillad fläskfilé med ruccolacreme

PaulSvensson var med och han hade precis ägnat det senaste åren innan testet åt att ta fram grillrecept till sin kokbok, så han blev lite paff
Hummer och biff i fulländad skepnad

Hummer och biff i fulländad skepnad

PaulSvensson, femma i VM för . e upplagan av Årets Kock. Tysklands bidrag till svensk kockkonst. Sveriges kockdrottning i New York
Mat är mat

Mat är mat

den kände kockenPaulSvensson som kom med idéer. Den råvarubudget som kockarna har att röra sig med är 13
Den färgglada tårtan

Den färgglada tårtan

Tipset på att göra så kommer från kockenPaulSvensson. I fredags fyllde reklambyrån jag praktiserar på 2 år
gräshoppstoast någon?

gräshoppstoast någon?

Brödinstitutet har tillsammans med bagaren Johan Sörberg och kockenPaulSvensson skapat framtidens lunchmacka med bland annat insekter som pålägg

Klimatsmart bröd

Och den drog igång i tisdags morse i och med att bagaren Johan Sörberg och kockenPaulSvensson satt i morgonsoffan i tv och pratade bröd, mackor och klimat
Kardemummakaka med chokladkräm / #framtidensjulbord

Kardemummakaka med chokladkräm / #framtidensjulbord

KockenPaulSvensson har tillsammans med Kung Markatta tagit fram ett antal gröna julrecept, som publicerats i Kung Markattas egna kanaler – hemsida och sociala medier (instagram & facebook) – under december månad
Gulddraken 2018

Gulddraken 2018

Maten stod självklart Fotografiska museets kockPaulSvensson för. Maten stod ingen mindre än PaulSvensson för
Smaka på Stockholm 2019

Smaka på Stockholm 2019

Jag och Emelie har varit där och kollat läget igår, träffade på lite bekantskaper som bla PaulSvensson
De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

Mikael Svensson, restaurang Eik Savoy, Oslo. Tolv kockar från Stockholm, Luleå och Oslo kämpar om en åtråvärd finalplats i Årets Kock 2013, när den första semifinalen avgörs i Uppsala den 13 november. Av totalt 146 bidrag till Årets Kock 2013 – SM i professionell matlagning - har juryn nu valt ut vilka 24 kockar som går vidare till någon av tävlingens båda semifinaler. Vilka kockar som tävlar i semifinalen i Jönköping offentliggörs den 6 november. Alla bidrag till Årets Kock 2013 bedömdes anonymt av en jury bestående av ett 20-tal av Sveriges mest välmeriterade kockar. Fredrik Eriksson (juryns ordförande), Årets Kock 1987, Långbro värdshus, Älvsjö, Markus Aujalay, Årets Kock 2004, ordförande i föreningen Årets Kock, Winterviken, Stockholm, Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Dahlbom på Torget, Åre, Karin Fransson, Hotell Borgholm, Öland, Håkan Thörnström, Thörnströms kök, Göteborg, Elisabeth Johansson, Mediamat, Stockholm, Henrik Nordström, Restaurang Lux, Stockholm, Magnus Ek, Oaxen Krog, Mörkö, Stefan Karlsson, Årets Kock 1995, Fond, Göteborg, Malin Söderström, Moderna Museet, Stockholm, Stefano Catenacci, Operakällaren, Stockholm, Anders Vendel, Vendel Restauranger, Malmö, Magnus Lindström, Årets Kock 2003, Swedish Taste, Göteborg, Melker Andersson, Grupp F12, Stockholm, Karl Ljung, Årets Kock 1999, Stureplansgruppen, Stockholm, Andreas Hedlund, Årets Kock 2002, Hedlund mat och vin, Stockholm, Cajsa Johansson, Cajsas kök, Uppsala, Jonas Lundgren, Restaurang Jonas, Stockholm, PaulSvensson, PaulSvensson Mat, Stockholm samt Pontus Frithiof, Pontus Frithiof Group, Stockholm. Ytterligare åtta kockar går vidare på poäng till Sista chansen i Göteborg den 28 november där de tävlar om de återstående fyra finalplatserna. Totalt är det sex kockar som gör upp om titeln Årets Kock 2013 i Stockholm den 8 februari 2013
På grillen: salsiccia + grön sparris

På grillen: salsiccia + grön sparris

Jag har inhandlat en ny kokbok inför sommarens första grillkvällar, Paul Grillar , en sjukt vettig kokbok av stjärnkockenPaulSvensson
Nu snapsar vi, skål!

Nu snapsar vi, skål!

KockenPaulSvensson har skapat ett antal rätter särskilt komponerade för Aalborg Jubilæums Akvavit och jag fastnade för speciellt en rätt som jag inom snar framtid ska bjuda våra vänner på tillsammans med det som finns kvar i flaskan