Rör ner parmesan och strö persilja över vid servering. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Skiva vitlöken så tunt du kan och rör ner bland tomaterna. Också detta är mycket prisvärt och gott vin som passar utmärkt till lite enklare pastarätter
Som vanligt bestämmer du - med eller utan vitlök. Jag är helt övertygad om att ragun blir ännu bättre med ett "äkta" rött vin som ska vara kraftigt i smaken i så fall
Servera med extra parmesanost, vitlöksbröd och kanske lite vin. börja med att steka löken på högre värme för att få en fin, gyllenbrun och nästan karamelliserad yta, salta och peppra och tillsätt vitlöken och basilikan
Värm en gjutjärnsgryta och tillsätt valt matfett, börja att steka svampen så att vätskan försvinner och att den blir vackert gyllenbrun, tillsätt sedan den finhackade gula löken, pressa i vitlöken och avsluta med den färska timjanen
Skiva svamp, hacka lök och vitlök. Rör ner vin eller vinäger, grädde, soja i pannan och låt puttra. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Strimla purjo, hacka lök och vitlök. Vintips. Toppad med parmesan och basilika. pasta med en krämig, ljuvlig sås på bland annat oxfilé, svamp, lök och grädde