Rör ner crème fraiche och grädde och låt koka upp. Någon nyårsmat kommer vi inte att bjuda på idag, det blir istället en kanoners pastasås där du antingen kan ta hand om eventuella rester från julskinkan eller kocka med t
2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche 200 g philadelphiaost 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt 1 hönsbuljongtärning Ca 1 msk senap Ca 1½ dl matlagningsgrädde Pepparkrydda eller grovmalen svartpeppar
Tillsätt Creme fraichen och Kelda Laga Lätt. Servera med nykokt pasta. se 1 förpackning Creme Bonjour smaksatt Creme Fraiche , Sharlottenlök och gräslök, eller Arlas/ICAs Paprika chili
Smaka av pastasåsen och blanda sedan pasta, broccoli och skinksåsen tillsammans. Sänk sedan värmen något och tillsätt creme fraiche och mjölk, rör om och låt puttra några minuter och tillsätt sedan även ajvar relish och sambal oelek
Servera med nykokt pasta och toppa med färsk ruccola. Häll på vanlig creme fraiche och smaka av med den smaksatta creme fraichen, ju mer du har i av den desto starkare blir det