Tillsätt vin och koka upp. Tillsätt crème fraiche, skivad fänkål, tomatpuré och fond. Lägg upp pastan, slå över såsen och sätt några hela musslor vid sidan
Blanda i cremefraiche, vin och resten av ingredienserna, utom musslorna och kräftstjärtarna. Koka pastan och öppna burkarna med musslor och kräftstjärtar och vippa dem i durskalaget så att de får rinna av
Häll i vin och koka upp, tillsätt därefter musslorna och skaka grytan med locket på då och då. Tillsätt crème fraiche, skivad fänkål, tomatpuré och fond
valfri pasta. speciellt om man önskar äta svenska kräftor eller hummer eller finare musslor. Lägg i dill, lagerblad, vitpeppar, vittvin och en halv skivad citron
Matlagningsvin och burkmusslor blir inte alls lika gott som färska musslor och riktigt vin. För att göra det till festmåltid kan du dekorera med blåmusslor i skal och dill
Lägg upp musslorna på ett djupt fat eller i djupa tallrikar (som eventuellt är fyllda med pasta). Tillaga dem enligt nedan och ät tillsammans med bröd som förrätt eller som vi åt dem tillsammans med pasta