Någon nyårsmat kommer vi inte att bjuda på idag, det blir istället en kanoners pastasås där du antingen kan ta hand om eventuella rester från julskinkan eller kocka med t
2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche 200 g philadelphiaost 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt 1 hönsbuljongtärning Ca 1 msk senap Ca 1½ dl matlagningsgrädde Pepparkrydda eller grovmalen svartpeppar
Servera med nykokt pasta. Tillsätt Cremefraichen och Kelda Laga Lätt. se 1 förpackning Creme Bonjour smaksatt CremeFraiche , Sharlottenlök och gräslök, eller Arlas/ICAs Paprika chili
Smaka av pastasåsen och blanda sedan pasta, broccoli och skinksåsen tillsammans. Sänk sedan värmen något och tillsätt cremefraiche och mjölk, rör om och låt puttra några minuter och tillsätt sedan även ajvar relish och sambal oelek
Servera med nykokt pasta och toppa med färsk ruccola. Häll på vanlig cremefraiche och smaka av med den smaksatta cremefraichen, ju mer du har i av den desto starkare blir det