Vi är ganska hårt drabbade av pollenregnet som rått under veckan här hemma. Den är så enkel att göra att man inte tjänar något på att förbereda dagen innan, men har man fått kokt pasta över från första tillagningen kan man värma den när man kokar ny pasta genom att bara läggamed den kokta pastan en sista halv minut i det kokande vattnet, så blir den som nykokt (många restauranger använder sig av det knepet, de har färdigkokt pasta som de värmer i kokande vatten så att maten kan serveras snabbt)
Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig. nu vet hur viktigt det är med bra och vassa knivar när man lagar mat
Men testa för all del pastan som den är tillsammans med en grönsallad, försvinnande gott. Det har under en tid råttpastahysteri och jag säger glöm moraliserande ord om pastans onyttiga vara eller inte vara, det är klart man kan äta pasta
Kall pasta blandat med grönsaker som i en pastasallad går kanske bättre än den varma pastasåsen. Min lilla tycker för tillfället att allt utom pasta och grönsaker är tokäckligt så jag vet precis hur det är