Lite ungefärliga mått i receptet så här får ni smaka er fram till ert eget slutresultat, någon vill kanske ha mer tjong i såsen och då tar man mer senap, andra vill ha mer sälta och kan då ta mer bacon och fond i
Koka pastan enl anvisning på paketet. Strimla lövbiffen och bryn den i smöret. Servera med pastan. Tillsätt fond och senap och koka i 5 min. 400 g lövbiff. 1 msk kalvfond. 2 msk senap
Rör ner ljus redning, lagalätt, kalvfond, vatten och senap. 1 1/2 msk koncentrerad kalvfond. 2 tsk osötad fransk senap. 300 g lövbiff. 200 g risoni (risliknande pasta)
Servera med pasta. Vispa ihop crème fraiche med vatten, kalvfond, soja och fransk senap och koka upp. 400 g lövbiff. 3/4 msk koncentrerad kalvfond. 1 msk osötad senap- gärna grönpeppar