Insikten denna gång bestod i att jag som har en förkärlek till den fantastiska styckdetaljen högrev fick för mig att göra Bolognese på just denna detalj
Servera med nykokt pasta och färskriven parmesan. Och eftersom jag delar Fröken Lindas uppfattning om "hellre sällan och av god kvalitet" och gärna vill veta vad som "ingår i min köttfärs" gör jag ibland såsen som långkok på högrev
Långlagad bolognese med pasta och grönsaker. Servera med pasta och lagrad parmesan. Själv gjorde jag en Bolognese i min crock-pot som vi åt till middag idag
Putsa högreven fin från senor och skär köttet i små tärningar. När Italien lockar men plånboken och tiden säger nej så får man ta hem Italien till sitt kök och laga en riktig bolognese som serveras med nykokt pasta och rikligt med färskriven parmesanost
Min tes för att pasta ska vara nyttig mat är HÄLFTEN GRÖNSAKER & ROTFRUKTER. Det godaste är om du gör långkok på högrev i fem timmar men här har du receptet på köttfärs